zondag 27 november 2016

Zondag , marktdag

Goede morgen ,
Zondag, is marktdag in Benidorm . Maar, ik hoorde toch tamelijk vroeg, de politie met sirene voor het hotel. Ik dacht, ja dat is voor die Engelsen, die nog ergens blijven hangen zijn!
Neen hoor, er was een loopwedstrijd bezig, met politie begeleiding voorop.
Gisteren, hadden we in het park, reeds de kindjes zien lopen ! Weet niet wie er meer afzag. Moeders of kinderen !
De politie is hier niet alleen te zien bij loopwedstrijden, op elk uur van de dag, kun je ze zien, met de auto, met bromfiets en blauwe lichten.
We hebben vandaag, terug zo een 10-12 km gestapt. De markt, is zoals ( Bibi en Lu) kadique ( weet begod niet, ben zeker dat het niet juist geschreven is ). Stappen, slenteren, enzo.
Beiden hebben niets, gekocht. Geen gepaste armbandje gevonden voor uurwerk. Geen geschikt mesje ( dat douane in Oostende afnam) gevonden. Ikke mijn gedacht van handtas niet gezien ! Deed verdomd toch veel aan de Turkse markt denken.
Langs de baan, zie je hier vele (?) lugubere mannetjes, die het spelletje, met drie potjes en bolletje onder één van de potjes spelen ! Brrr, krijg er kippenvel van !
Wat met onze lift!  We logeren op de negende verdieping. Telkens als we stijgen of dalen, dan kraakt en piet de laatste vier verdiepingen! Knijp hem soms.
Hebben deze avond weeral teveel gegeten!
Om 21.45 u naar boven, tussen het gekletter en de flits foto's van buiten. Brrrr, mijn ding niet - zoals velen weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten