vrijdag 25 november 2016

Donderdag 24/11/16.

Goede dag allemaal,
Ik heb goed geslapen, maar veel te warm, bovenop lakens en deken geslapen!
Rijkelijk ontbijtbuffet.
Na het ontbijt, wat aan het zwembad gezeten, dan ongeveer 14 graden, maar uit de wind en in de zon, heeeeerlijk! Voetjes op een stoeltje voor me , blog beginnen maken, lezen, bespreken wat we verder zullen doen .....
Voormiddag gestapt richting, Playa Poniente.
Rustig wandelen, tussen de Benidorm Bastards, zelfs, tandem Bastards.
Oud Benidorm bezocht, met vele winkeltjes, marktplaatsje met vele winkeltjes, zijstraatjes, met vele winkeltjes, en winkeltjes en winkeltjes...Een Spaans café opgezocht, met de serveusen die stemmen als klokken hebben ! Een plaatselijk pintje, Gambrinus , gedronken . Het gezellig cafeetje was van 1904. Nog wat rondgestapt en wat winkeltjes gezien !
Een dagschotel gaan eten in Freiduria las Gaviotas, menu + fles wijn. 20€ voor twee personen. Een vissoep, een gebakken zalmmoot met frisse groetjes, dan keuze tussen ijskreem, meloen en nog iets en dan nog een koffie! Dat alles voor 10€ de man! Wijn inbegrepen ! Ja, vriend weet zijn adressen goed te vinden. Misschien woensdag als dagschotel, nog een paëlla gaan eten ?
Intussen was het 18 graden geworden. Aangename zon !
Dan toe aan middag siësta 😊
Na de siësta naar de linker zijde van de promenade gestapt. Richting Playa Levante.  Meer Engels getint. Maar wel een duvel gevonden op de promenade en verder een cafeetje, waar garçon zelfs Nederlands kon. Café genaamd :De Kleine Duvel - Le Petit Diable. Daar had ik een flesje met een engeltje en een bengeltje, sorry, duveltje!
Op terugweg naar hotel, wat kwamen we daar tegen ? Winkeltjes, winkeltjes, winkeltjes, Nancy Demeulenaer, je kan het bijna vergelijken met de winkeltjes in Singapore !
Na ons wat te verfrissen, een apero weest drinken - Pernod (3,9€) en martini Bianco (3,2€).
Het avondeten, bestond uit voorgerecht buffet, hoofdschotel nam ik nasi goreng ( totaal anders dan bij ons natuurlijk) en Salmon and prawn skewer( zalmbrochetje. Nadien nog dessert buffet. Met een flesje rode wijn bij alles.
Tijd om te rusten, maar eerst samen naar het voetbal gekeken Genk.....
Tot de volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten