dinsdag 18 oktober 2016

Weekje op uit in Frankrijk

Maandag 17/10 's morgens opgehaald door stapvriend, om naar ST. Nazaire te vertrekken. Zo een 750 km. Onderweg nu en dan wat regen, maar niet te erg. Konden zelfs buiten picknicken .
Rond 17 u goed aangekomen in hotel Aquilon . Stapvriend, is een zeer goede chauffeur ! Ben er blij mee 😉. Had klein flesje champagne meegebracht , om stapvriend te bedanken dat ik mee kon. Werd in dank aanvaard
'S avonds konden we kiezen om te eten. Ik nam zalmpate als voorgerecht, kabeljauwhaasje als gerecht en tarte clafoutie als dessert. Stapvriend, 6 oesters ( had er al betere gegeten), dan kippenboer met rolstoel en zelfde dessert. Met een flesje rode wijn en een fles water. Nadien een afzakkertje (2)voor het slapen gaan.
Geen te ruime kamer, kleine bergruimtes,maar wel ruime bedden💤. Een douche met twee soorten sproeikoppen. En afzonderlijk toilet.
Speciaal systeem om het licht aan te steken. Deze nacht ( intussen 18/10), natuurlijk niet gevonden. Dan maar gsm nemen om de weg naar het toilet te vinden.
Een ontbijtbuffet deze morgen,maar om 8 u waren er precies reeds veel mensen geweest! Je kan er zelf je eitje koken, maar moet dan wel het uurwerk in de gaten houden😌
Straks trekken we er op uit naar .......

1 opmerking:

  1. kippenboer met rolstoel is ook wel een speciaal gerecht ;-)
    Autospelling zeker? LOL

    BeantwoordenVerwijderen