dinsdag 2 mei 2017

Fuengirola

Vandaag reden we naar Fuengirola. Uurtje rijden voor een 70 km.
Het was er marktdag!
We zouden voor een broeksriem kijken en een kleine handtas en misschien nog wat extra fruit !
Daar aangekomen, stond er geen markt, maar een kermis !
Rond de kermis ( die nog gesloten was), stonden er standjes die elk een land vertegenwoordigden. Maar ook toen,  was het nog te vroeg.
Dan maar wandelen langs de promenade. Het was er heerlijk. Zo een 22-24 graden. Gelukkig met zonnecrème ingesmeerd en bij aankomst in hotel met aftersun ! Wel nodig !
Langs de promenade zijn we bij Primavera, pizzeria, een pizza Parma gaan eten ! Lekker gesmaakt, met Parma hesp en parmesan kaas oa.
We wilden toch ook zien wat er allemaal in / aan die standjes te zien was.
Elk had er hun typische dingen. Bvb Duitsland, worst en zuurkool.
België, 140 tal verschillende biersoorten. We gingen daar binnen en zouden er een duveltje drinken. Weeral pech, het was de laatste dag vandaag en ze hadden geen duvel meer ! Dan maar een
Omer gedronken.
Vermits ze hier tamelijk streng zijn ivm alcohol en rijden, bleef het bij één omertje. Dan maar terugrijden richting Sabinillas. We waren op tijd om bij Miel een duvel te gaan drinken, die sluiten om 18 uur !
Voor het avondeten blijven we zoals deze middag in het Italiaans. Kleine voorbereiding voor volgende reis in juni. We trekken naar Pavarotti.
Nu, 21.30 u, terug van ...... Neen niet Pavarotti. Sluitingsdag !
Dan maar naar iets anders  zoeken. Zijn in Bar Los Ibericos, waar Hubert Fidegua (vermicelli in een soort soep met kleine schelpjes en grote garnalen). Ikzelf at terug een 1/2 portie Tabla Iberica (5 soorten charcuterie met kaas ).
Voldaan terug in hotelkamer aangekomen en samen nog wat voetbal kijken 👍.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten