maandag 6 maart 2017

Eindelijk terug.

Ja, het is weeral een tijdje geleden dat ik iets op de blog heb geschreven.
Mercie Carine, om me er attent op te maken.
Maar een mens kan maar één ding met een keer doen. En nu geniet ik van het leven !

Wekelijks, staan er 1 of 2 wandelingen van 10-13 km op het programma.
In januari , hebben we 99,44 km gestapt en in februari, 62,23 km.
Nog altijd stap ik met mijn rechter arm in draagzak. Dit als voorzorg, om minder pijn te hebben. Zonder draagzak stappen, zou zeker nog niet gaan!
Nu en dan ergens gaan eten. Een dagje weg. En ook nu en dan een rustdag . Moet kunnen.
Ik probeer ook, nu en dan iets te bakken. Maar durf nog niet veel. Eigenlijk, is het geen erg als er iets zou misluken. Als ik niets verklap, dan weet niemand het. Maar ik kan het moeilijk verzwijgen !

Met de foto's ben ik nog altijd niet goed wijs hoe het moet. Misschien, moet ik hulp zoeken bij diegene die me geholpen heeft deze blog te maken.
Maar we hebben het allemaal zó druk !

Mijn uitgebreide vriendenkring, vind ik tof ! Het is aangenaam om nieuwe toffe mensen te leren kennen! Blij dat ze me ook aanvaarden.

Het is nu zo'n drie maand , na mijn schouderoperatie .
Toen ik vorige week bij de specialist op controle ging, zei ik dat ik vond, nog niet ver te staan na drie maand. De specialist zei : " mevrouw, voor u is het reeds drie maand na de operatie,. Voor mij is het nog maar drie maand na je operatie "
Ja , ik zal nog wat " geduld" moeten hebben zeker. Verkopen ze dat nergens, geduld ?

Bij de kine, had ik reeds enkele keren met gewichten moeten werken, maar dat is voorlopig gedaan. Deze avond heeft kinesist gezegd, te zullen wachten tot het wat beter gaat. En niet terug met gewichten te werken, vermits ik dan telkens  terugslag kreeg.

Patchworken, zit er voor het ogenblik, zeer weinig in. En als ik iets doe, is het wat naaien, wat rusten, wat knutselen, wat rusten......
Ik heb wel , twee tops uitgegeven om te laten quilten. De ene is voor een ( kleine) twee persoonsbed en dan een top van een pakket dat ik eind 2013 heb gekocht. De titel van het pakket is : " Follow Your Heart" en heb ik bij Quilters Palet in Den Haag gekocht.
Het tweepersoonsdekbed, zo noem ik het toch, heeft ook de naam " De antieke van Guute". Denk eraan begonnen te zijn in 2007 of 2008. Weet iemand wanneer we daaraan begonnen zijn ? Gemaakt, van overschot stofjes, met uitzondering van de achtergrondstof en de tussenboorden, due heb ik moeten aankopen. Ja, op de foto's moeten jullie wachten. Het lukt me niet.
Maar ik , ik vind ze prachtig !
Ziezo, genoeg voor vandaag.
Nu nog wat tv kijken!

2 opmerkingen:

  1. Best bereid om je baksels voor te proeven zulle.
    Ik dacht dat we de "Antieke" gestart hadden eind 2007, deed weetje research en ontdekte dat het eerste deel 30 juni 2009 kwam. Hmm, 'k ben ergens een dik jaar kwijt geraakt. Iemand die het weet liggen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht dat het 2008 was. Ik moet eens de foto's van het QW van Katrien bekijken, als we met kleine en grote Antieke , buiten staan , voor groepsfoto.

    BeantwoordenVerwijderen