donderdag 3 september 2015

Een dagje later dan vorige blog.

Een beetje luier geweest. Heb slechts 13634 stappen. Heb ook het grootste deel van de dag , in de bus , wel met open dak, gezeten en er drie verschillende stadsritten gedaan.  Onderweg uitgestapt om het aquarium te bezoeken. Wel prachtig, als je zo rondom je roggen, haaien en nog van alle  soorten vissen ziet zwemmen. Bij het einde van de derde rit, kon ik er niet genoeg van krijgen. Heb nogmaals de Ramblas gedaan. Veel later dan gisteren, zodoende een andere sfeer. Ook één van de markten bezocht. 
Om 17.35 u was het 26°C. 
Om 20.15 u in centre commerciale van Gloriés, Cazón gegeten en pintje gedronken. Cazón, zou hondshaai zijn ,in kleine stukjes, die gefrituurd zijn. Was niet mijn smaak. Dan maar naar de Carrefour om iets klein om te eten.de winkel is open tot 22 u.
Nu vlug slapen, want heb afspraak morgen om 9.45 u aan de Sagra Familia. Wil er te voet  naar toe ipv met de metro. Hopelijk, regent het niet. 

1 opmerking:

  1. Geniet ervan en breng beetje zon mee. Goed inpakken en pas openen op 16/9 Wij staken deze avond ons houtvuurtje aan :-(

    BeantwoordenVerwijderen